Highlight Meditimi

Meditimi ju liron nga ankthi

meditimi

Ta bësh shprehi praktikimin e  meditimit disa minuta gjatë ditës, në veçanti kur jeni në ditet e juaja më stresuese në punë ose angazhime familjarë, mund të bëjë mrekulli për trupin dhe mendjen tuaj.

Meditimi lehtëson lidhjet në rrugët tona nervore që është një gjë shumë pozitive. Në pjesën e trurit tonë që përpunon informacion në lidhje me veten tonë dhe përvojat tona rrugët nervore janë të shtrënguara.

A ndjeheni të  frikësuar ose të shqetësuar?

Atëherë provoni të praktikoni meditimin që njëkohësisht mundëson një lidhje më të mirë me qendrën e arsyetimit të trurit tonë. Ne pastaj jemi në gjendje të vlerësojmë logjikisht situatat e emocioneve dhe të reagojmë më qetësisht dhe me efikasitet. Efekti i përgjithshëm i meditimit për këdo që vuan nga ankthi mund të jetë befasues.