Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Lumturohuni në 60 sekonda!

lumturi

Ndonjëherë e gjejmë vetën në një moment trishtimi dhe kemi nëvojë të gëzohemi. Ju duhet të ndryshoni disponimin tuaj në mënyrë që të jeni të lumtur. Ka shumë strategji që të ndryshoni humorin tuaj afatgjatë, por jo edhe shumë mënyra për të ngritur humorin tuaj në shpejtësi.

Më poshtë do të gjeni një listë që mund t’iu ndihmojë.

1. Buzëqeshni.

Studimet kanë treguar se edhe nëse një buzëqeshje e forcuar mund të ndikojë në rregullimin e humorit për shkak të lëvizjes së endorfines.

2. SHprehni mirënjohje për çdo gjë;

Nëse gjeni vetën në një moment trishtimi, provoni të kujtoni gjërat e mira për të cilat jeni mirënjohës.

3. Meditoni për një minutë.

Studimte tregojnë se edhe një meditim një minutësh mund të ndikojë për tu relaksuar.

4. Dëgjoni muzikë të lumtur;

Muzika ndikon në mendjen, emocionet dhe shpirtin tuaj në shumë mënyra.

5. Përqafoni dikë.

Këshilla e fundit është: Përqafoni dikë, kjo është një nga mënyrat më të mira për të ngritur humorin tuaj.