Highlight Shtëpi / Dekor Të tjera

Lulet që sjellin dashuri dhe sukses në jetën tuaj

lulet

Është e njohur se bimët në shtëpinë tuaj janë po aq të mira për shëndetin tuaj sa edhe lumturia juaj, pavarësisht se shumë teori dhe besime sugjerojnë se bimët mund të sjellin dashuri, fat dhe prosperitet në jetën tuaj. Nëse jeni duke kërkuar për bimë me fat në shtëpi ose jashtë në kopsht, ka një numër të bimëve të konsideruara me fat që mund të zgjidhni.

Bimët e bambu besohet të sjellin fat të mirë dhe të mbrojnë të anëtarët e shtëpisë kundër fuqive të këqija. Sferat e bambu, të njohura gjerësisht si “Lucky Bamboo”, janë të përshtatshme për përdorim shtëpiak ose zyre. Rritja dhe shëndeti i kësaj bime lidhet me fat dhe pasuri të mirë. Përshtatjet e ndryshme të gjethëve të kësaj bime paraqesin prona të ndryshme.

 

Ju mbillni një shpresë kur ju sjellni një bimë të këtillë  shtëpinë tuaj. Ajo simbolizon një jetë të  lumtur dhe sjell fat dhe mirëdashje në familjen tuaj. Bimët e saj  luajnë një rol shumë të rëndësishëm pasi ato japin energji pozitive ambientit tonë.

 

Sipas Feng Shui, bimët me gjethe të rrumbullakosura janë të sigurta për të sjellë pasuri të mirë për ju. “Jade” është një dhuratë tradicionale që u jepet pronarëve të rinj të biznesit dhe, kur vendoset pranë hyrjes, mendohet të sjellë prosperitet dhe sukses.

 

 

Kjo lule njihet me emrin “Fabrika e parave” sepse gjethet e saj të rrumbullakëta, të sheshta, në formë të  zemrës, të gjelbëra dhe të errëta i  ngjajnë monedhave. Vendosja e një lule si kjo në qendër të dhomës tuaj redukton ankthin dhe stresin. Gjithashtu ndihmon në shmangien e  çrregullimeve të gjumit.