Familja Highlight

Lodrat që tregojnë nëse fëmijët e juaj do të bëhen shkencëtarë

Lodrat

Fëmija, thonë është një letër e bardhë, prandaj prindërit vendosin se cilat do të jenë rreshtat e parë të asaj flete. A keni menduar se përzgjedhja e lodrave të cilat ua bleni fëmijëve tuaj është ajo se çfarë modeli u ofroni atyre për të ndjekur.

Kjo për shkak se fëmija, emiton gjithçka që sheh. Por, nëse fëmijët e juaj kanë prirje dhe i duan disa prej lodrave që do ti prezantojmë në këtë shkrim atëherë keni parasysh se orientimi tij në të ardhmen do të jetë drejt shkencës.