Highlight Storie Inspirimi

Llampat me kripë Himalaje, një diamant për shëndetin tuaj!

Llampat

Kripa e Himalajeve është kripa më e pastër që gjindet në këtë planet.

Është formuar rreth 250 milion vjet më parë, kur energjia e diellit kishte tharë detin.

Kjo kripë kristale është plotësisht natyrale, identike me atë të oqeanit antik.

Kjo kripë i përmbanë të gjitha elementet që gjinden në trupin tonë.

Procesi i joneve:

Avullimi krijon jone. Nxehtësia që krijohet nga llampa e kripës bën që uji të avullohet dhe të krijojë jone negative.

Jonet negative zakonisht gjinden në natyrë afër ujëvarave dhe oqeaneve, sidomos para stuhive të shiut.

Jonet pozitive zakonisht emitohen nga teknologjia, si kompjuterët, telefonët etj.

Jonet negative bashkohen me jonet pozitive dhe ndihmojnë në pastrimin e ajrit e poashtu në disponimin tuaj.

Benefitet shëndetësore të këtyre llampave janë këto:

– Rregullon humorin tuaj;

– Rregullon frymëmarrjen;

– Redukton stresin;

– Rritë nivelet e energjisë;

– Ulë simptomat e astmës;

– Ngritë nivelet e serotoninës;

– Rregullon gjumin.