Highlight Shëndeti

Llampa me kripë Himalaje; më e mira për dhomën e fëmijëve tuaj

Llampa me kripë Himalaje

Llampa me kripë Himalaje është produkti më i mirë që mund ta keni në dhomën e fëmijës tuaj!

Kjo llampë kur vendoset në dhomën e bebes tuaj ndihmon në disa mënyra…

Pastron ajrin:

Kripa e Himalajeve është një kripë antibakteriale, prandaj në formën e llampës, neutralizon jonet pozitive dhe shkatërron bakteret në ajër.

Rregullon gjumin:

Llampa me kripë himalaje përcon një dritë të lehtë që krijon një efekt qetësues për të gjithë, e sidomos për fëmijët, kështu duke rezultuar në një gjumë të ëmbël për beben tuaj.

Largon të skuqurat nga lëkura e bebeve:

Llampat me kripë Himalaje janë një mënyrë natyralë që parandalojnë problemet e lëkurës si ekzema, psoriazen etj. Këto llampa largojnë lagështinë në ajër.

 

Shikoni modelet e llampave me kripë Himalaje, të cilat mund ti porositni në Unik:

https://www.facebook.com/pg/unikportali/shop/?ref=page_internal