Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Ligji i Tërheqjes: Ja si të arrini atë që dëshironi për 24 orë

Se si e shpenzoni ditën tuaj ka shumë rëndësi se ku do të arrini në të ardhmën. Ju që jeni familjarizuar me Ligjin e Tërheqjes “Atë që kërkoni, do ta merrni” atëherë e dini se ka shumë rëndësi të ndryshoni mënyrën e të jetuarit që keni bërë deri më tani.

Zgjohuni në ora 7:00 dhe vizualizoni ngjarjet e ditës së sotme në një mënyrë pozitive.

Në ora 07:10 fokusohuni në qëllimet e juaja.

07:30 Gjeni fjali pozitive si “Sot do të jetë një ditë e bukur”

08:00 Diskutoni planet e juaja, flisni për atë që dëshironi të arrini.

08:30 Bëni gjëra të mira për vetën dhe për të tjerët.

09:00 Shpërndani energji pozitive, përshëndetni kolegët tuaj.

12:00 Jeni të mirë ndaj vetës, provoni të jeni sa më të kujdesshëm se si flisni me vetën tuaj.

18:00 Reflektoni në progresin tuaj. Përderisa po hani darkë me familjën tuaj, flisni për gjërat që keni pëlqyer gjatë ditës.

21:00 Meditoni. Fokusohuni në frymëmarrjen tuaj, relaksoni cdo muskul të trupit tuaj.

22:00 Lexoni. Lexoni sa më shumë që mundeni.