Highlight Të tjera

Lexojeni këtë para gjumit…

gjumi

Nëse dëshironi të flini mirë sot, lexoni këtë para gjumit…

Teksa vë kokën time në jastëkun tim të butë, unë drejtoj zemrën dhe mendjen drejt frymëmarrjes time. Unë marr energji pozitive dhe liroj të gjitha eksperiencat negative që kisha gjatë ditës.

Dhoma ime e gjumit është një vend i shenjtë për gjumin tim.

Unë jam shumë mirënjohës për këtë hapësirë, për mundësinë që kam, për shtratin tim të rehatshëm. Jam mirënjohës për jastëkun e për batanijen.

Unë jam mirë dhe i sigurt. Jam i qetë dhe i relaksuar. Mua më zë gjumi lehtë sepse jam i mbuluar me paqe.

Unë fle qetë dhe kur zgjohem në mëngjes jam përplot energji dhe gati për një ditë të re të mbushur përplot bekime.