Dashuria Highlight

Letër për vajzën që nuk ka rënë në dashuri deri më tani!

letër

Në cilëndo mënyrë që ju gjen kjo letër, UNIK dëshiron që ju ta lexoni atë. Kjo letër është pikërisht për ty, vajzën që nuk ka rënë kurrë në dashuri dhe që ka filluar ta shoh këtë ndjenjë vetëm si një fantazi.

Këto fjalë janë për ju nga dikush që ka qenë në situatën në të cilën ndodheni sot:

Ti nuk je vetëm!

Pra, shumë shpirtra të tjerë të bukur janë si ti, në gjendjen tënde, në kërkim të diçkaje që frikësohen fshehurazi që nuk mund ta gjejnë kurrë. Plot fytyra që po kërkojnë të njëjtën ndjenjë. Mos u mashtroni, mos  u verboni, mos kërceni në oqean pa e ditur se sa të egra janë valët e tij.

Mos u nxito verbërisht në dashuri!

Nuk ka rëndësi nëse nuk ke qenë kurrë në dashuri. Shumë njerëz kalojnë nëpër të njëjtën gjë çdo ditë. Ju nuk jeni një anomali në këtë univers. Ju jeni thjesht, pozitivisht ju – dhe dashuria punon brenda secilit individ në mënyrë misterioze. Ndonjëherë dashuria duhet të pjekët, në mënyrë që të ndihet. Ose ndoshta, duhet të mësosh se çfarë do të thotë me të vërtetë dashuria para se ta ndjesh atë. Disa njerëzve u është dhënë dashuria e jetës së tyre menjëherë. Shumica prej nesh janë të detyruar të kalojnë një sprovë para se të dalin fitimtarë. Por,çdo sfidë do t’ia vlejë.

Çmimi në fund të sfidës është një thesar i paarritshëm që do të ndriçojë errësirën dhe do të mbushë çdo orë të ditës me yje. Sepse dashuria është e papërshkrueshme. Gjithkush e njeh dashurinë ndryshe. Megjithatë, të gjithë mund ta shohim atë në botën që na rrethon.

Hapi sytë për dashurinë që ekziston brenda teje!

Ju mund të ndiheni sikur askush nuk dëshiron t’ju dojë, edhe nëse ti tregon dhembshuri nga ana e tij. Çdo herë që të hapësh derën në zemrën tënde, nuk vjen asgjë përveç parazitëve.  Dashuria duhet së pari të ndodhë brenda zemrës tënde. Pra, nëse e lë zemrën të shërohet, mos prisni të gjeni dashurinë e vërtetë diku tjetër.

Duaje veten dhe do të jesh në dashuri me botën!

Shih fuqinë e dashurisë në çdo cep të dhomës, shtëpisë, kopshtit, rrugëve,në çdo qeshje, lot, njëri…

Dashuria e vërtetë nuk do të heqë dorë kurrë nga ju, edhe nëse heq dorë nga ajo. Dashuria e vërtetë do të të gjejë një ditë. Kjo është mënyra se si funksionon.

Dashuria nuk është me të vërtetë si një film klasik i Disney-t

Nëse nuk keni rënë kurrë në dashuri, mos u dekurajoni. Mos u lodhni. Gëzoni jetën e vetme. Përdoreni atë për të ndërtuar vetën tuaj. Të udhëtosh neper botë. Njihuni me mijëra njerëz. Sa më  të hapur jeni, aq më shumë universi mund të derdhë dritën në ju. Siç e tham më parë, nëse e doni jetën, do të shihni se energjia ju kthehet nga çdo drejtim.

Koha juaj do të vijë… Qëndro e fortë.