Highlight Kura natyrale Shëndeti

Ky sirup me vetëm dy përberës do të ndalojë kollin menjëherë

Ekzistojnë kaq shumë lloje të ilaçeve të kollës që janë në treg sot, por prapë shumica e tyre nuk bëjnë punë dhe gjithmonë jemi në dilemë cilin nga to të zgjedhim. Megjithatë, me ilaçe të fuqishme gjithashtu vijnë efekte anësore të fuqishme. Sot do të diskutojmë për një mënyrë të lehtë dhe të natyrshme për të menaxhuar simptomat e të ftohtit të përbashkët.

Ky ilaç natyral përbëhet nga vetëm dy përbërës: xhenxhefil dhe trumzë.  Tashmë e dini se xhenxhefili ka një sasi të madhe cilësish medicinale, duke përfshirë efektet mbi  menaxhimin e stomakut të përzier e deri te kimioterapia. Xhenxhefili gjithashtu përmban shumë lëndë ushqyese esenciale që ndihmojnë në riparimin dhe rikuperimin e trupit tuaj shpejt.

Trumëza është përbërësi tjetër dhe që ka shumë veti të larta shëndetsore. Trumëza është ideale për të eliminuar mikrobet dhe infeksionet brenda trupit.

Duke pasur parasysh fuqinë e këtyre dy përbërësve, nuk është çudi që përzierja e tyre mund të ndihmoj jashtëzakonisht shumë tek njerëzit që vuajnë nga kolli.

Që të përgatitni këtë recetë, ju do të keni trumze të freskët dhe xhenxhefil.

Thjeshtë vendosni fije trumëze dhe feta xhenxhefil në një enë dhe hidh ujë të valë. Lëre të qëndroj kështu për dhjetë minuta.

Mund ta konsumoni tri herë në ditë nga një filxhan të madh./UnikPortal/