Highlight Kura natyrale

Ky shurup do të ndalojë kollin menjëherë!

shurup

Ekzistojnë kaq shumë lloje të ilaçeve të kollës që janë në treg sot, që mund të jetë rraskapitëse përpjekja për të zgjedhë një.  Megjithatë, me ilaçe të fuqishme gjithashtu vijnë efekte anësore të fuqishme. Sot do të diskutojmë për një mënyrë të lehtë dhe të natyrshme për të menaxhuar simptomat e të ftohurit.

 

Ky ilaç natyral përbëhet nga vetëm dy përbërës: xhenxhefil dhe trumzë. Nuk janë shtuar kimikate të dëmshme.

 

Xhenxhefil ka një sasi të madhe benefitesh mjekësore. Ai gjithashtu përmban shumë lëndë ushqyese esenciale që ndihmojnë në riparimin dhe rikuperimin e trupit tuaj shpejt. Trumza është përbërësi tjetër. Vaji që përmban trungu i trumzës është plot cilësish mjekësore, të tilla si antibiotikë dhe antiseptik. Kjo do të thotë se trumza ndihmon për të vrarë mikrobet dhe infeksionet brenda trupit.

 

Duke pasur parasysh fuqinë e këtyre dy përbërësve, nuk është çudi që përzierja e tyre mund të krahasohet me ndonjë ilaç për kollën.

 

Në mënyrë që të bëni këtë recetë, do të ju duhet trumzë organike, xhenxhefil dhe ujë.

 

Thjesht vendosni gërshetat e trumzës dhe feta xhenxhefilit në një enë. Vlojeni këtë përzierje dhe lëreni të pushojë për 15 minuta.