Highlight Success ZONE

Kush është Rhonda Byrne?

Rhonda Bryne

Rhonda Byrne është një shkrimtare dhe producente e televizionit australian. Ajo është e mirënjohur për librat e saj: Sekreti (bazuar në një film të prodhuar të njëjtin emër) dhe vazhdimi i tij me te njejtën energji, Fuqia dhe Magjia.

Në vitin 2007 Byrne u shfaq në listën e revistës Time të 100 njerëzve me te famshëm te botes. Ajo fitoi famën e saj dhe pasuri pas paraqitjes në “Oprah Winfrey Show”. Filozofia e saj është që, duke besuar do ju lejohet te arrini dëshirat dhe ëndrrat tuaja.

Rhonda Byrne, si çdonjëri prej nesh, ka bërë udhëtimin e saj drejt zbulimit të Sekretit. Në rrugë e sipër ajo ka befasuar një ekip kasë filmike, me qëllim që t’ia zbulojnë sekretin botës dhe, nëpërmjet vizionit të saj, t’u sjellë gëzim miliona njerëzve.

Rhonda lindi në Australi dhe filloi karrierën e saj si producente radioje para se të niste punën në prodhimin televiziv. Në vitin 2006 puna e saj mori një drejtim shumë ndryshme kur ajo shkruajti idenë mbi filmin “Sekreti”

Libri i saj me po të njëjtin emër është përkthyer  në 50 gjuhë, me mbi 20 milionë kopje të shitura.

Që nga dalja nga shtypi në  Nëntor 2006, libri “Sekreti” ka mbetur në listën bestseller të New York Times për 190 javë dhe është emëruar nga USA Today si një nga librat më të mëdhenj 20 të 15 viteve të fundit. Në janar të vitit 2007, Rhonda u shfaq në Oprah Winfrey Show me katër mësues nga filmi The Secret.

Në vitin 2010, Rhonda vazhdoi punën e saj me librin The Power, libri i dytë në The Secret Book Series, i cili menjëherë u bë një tjetër bestseller i New York Times. Fuqia është tani në dispozicion në 43 gjuhë. Libri i tretë në The Secret Book Series, The Magic, u publikua lirua në vitin 2012 dhe libri i saj i fundit, Heroi, i katërti në librin The Secret Book, u publikua në vitin 2013.

Qëllimi i saj i vetëm është të shpërndajë lumturi për miliona njerëz në Botë…