Highlight Të tjera

Kurrë nuk është vonë për t’ia filluar nga e para!

Kurrë nuk është vonë për t'ia filluar nga e para!

A mund të filloni jetën tuaj nga e para? Natyrisht se jo. Mirëpo ju mund ta ndryshoni atë. Filloni nga gjërat më të vogla dhe do të vëreni ndryshimet qysh në fillim.

Niveli i parë:
Opsione të thjeshta për të filluar një rrugë të re.

1. Provojeni një frizurë të re;

2. Bëni një tatuazh me henna;

3. Filloni një rutinë të re të shëndetit;

4. Hani një vakt të shëndetshëm;

Niveli i dytë;
Jepi vetës hapësirë të ndihesh i ri.

5. Pastroni një dhomë në shtëpinë tuaj;

6. Gjeni një vend të qetë në park, të rrethuar me gjethe;

7. Bleni një shtrat të madh;

8. Shtrihuni në një fushë.

Niveli i tretë;
Harroni të kaluarën.

9. Dilni për të ecur. Kuptoni se çfarë keni arritur në fund.

10. Rrini në shi, dhe lejoni që t’ju pastrojë.

11. Listoni gjërat negative që dëshironi ti largoni. Dhe pastaj digjeni atë letër;

12. Mbilleni një pemë në oborrin tuaj;

13. Imagjinojeni një fillim të ri;