Highlight Të tjera

Kurrë mos i harroni këto rregulla kaq të rëndësishme!

rregulla
 1. Mos u lavdëro që po fiton para shumë!
 2. Kurrë mos ndërhyj në një bisedë për të dhënë mendimin tuaj, nëse ska të bëj me ty.
 3. Mos i shtyj njerëzit të hanë më shumë, vetëm për faktin se ju keni kaluar shumë kohë duke përgatitur në kuzhinë!
 4. Mos e kontrolloni telefonin kur dikush po flet me ju!
 5. Në vend që të tallesh me dikë për një bisedë të keqe, provo ta përmirësosh atë!
 6. Kur dikush të jep telefonin për të shikuar diçka, shikojë dhe ktheje telefonin pa shikuar gjëra tjera.
 7. Të shikosh dikë vetëm pse duket atraktive është e mërzitshme. Nëse vërtetë po të pëlqen shko dhe përshëndete.
 8. Sa herë të jetë e nevojshme thuaj “Faleminderit” dhe “Më fal”
 9. Gjithmonë trajtoj njerëzit me respekt. Edhe ata që nuk sillen njëjtë me ty.
 10. Parfumi dhe deodorantet duhet të përdoren vetëm sa ju nevojitet. Nuk është nevoja të laheni në ta.
 11. Nëse dikush nuk është në disponim që të flas me ju, mos insistoni ta kuptoni ku është problemi!