Dashuria Highlight

Kur je vajza që vështirë dashuron!

vajza

Disa nga njerëzit më interesantë në botë janë si kuti me një enigmë. Por kur ju jeni vajza që është e vështirë ta duash, kutia jote e misterit është më shumë si “Kutia e Pandorës”. Misteri juaj është një vrimë e zezë.
Ja cfarë do të thotë kjo për ty;
Ju keni gjykuar gjithmonë plot besim. Kjo ju ka bërë të fortë, të vendosur dhe të pathyeshëm. Ju ndoshta i mbani këto plagë me krenari si tatuazhe, sepse nuk janë pengesë që ju ta jetoni jetën që e dëshironi.
Por kur është fjala për dashuri, të tjerët e shohin këtë jetë të çuditshme dhe të komplikuar si bagazh emocional ose ndjeshmëri. Ju jeni flutura e pakapshme, duke kërcyer nga çdo rrjetë që vjen në rrugën tuaj. Njerëzit janë kureshtarë për ju, sepse jeta jote është e bukur, ata do provojnë t’ju duan, por kur e kuptojnë që ju kërkoni shumë nga dashuria, sepse e konsideron vetën njeri të veçantë, ata do të largohen. Ata do ta kuptojnë se nuk mund t’ju përmbushin dhe për këtë do të zgjedhin të largohen herët nga ju.
E vërtetë që ju ngjan në një libër të mbyllur
Dashuria thuhet se hapë zemrat dhe sjell shumë emocion. Për një vajzë që është e vështirë të duash, madje edhe kjo ndjenjë poetike e bën të qeshë.
Ju nuk e hapni shpirtin tuaj. Ti nuk lejon që të tjerët të të shohin duke qarë. Askush nuk mund t’ju mbërthejë dhe për pak kohë ata mund të jenë të interesuar të njihen me të vërtetën.
Pëe ty çdo gjë vjen përpara dashurisë!
Ju keni shpresë, ëndrra dhe aspirata që janë tuajat dhe vetëm vetëm. Çdo hap që ju merrni ju drejton drejt arritjes së atij qëllimi. Dashuria mund të presë, ashtu si mund të presë gjumi.
Për shkak se i vendosni pasionet dhe synimet para çdo gjëje, madje edhe të tjerëve, ju shiheni si “Mbretëresha e Akulltë.
Nuk keni nevojë për askënd tjetër
Kur njerëzit shikojnë në mënyrë aktive për dashuri, zakonisht është sepse ata mendojnë se kanë nevojë për dikë që të mbajnë dorën e tyre. Ju, përkundrazi. Dashuria mund t’ju lëndoj dhe ju nuk keni nevojë për të.
Ju e dini që për aq kohë sa ju e doni veten dhe kënaqeni me pasionet tuaja, nuk keni nevojë që dikush tjetër t’ju tërheqë. Ju jeni një forcë e shfrenuar dhe e vetëqëndrueshme. Është jashtëzakonisht frikësuese dhe frymëzuese. Por sfida për të fituar dashurinë tuaj është shumë për disa, dhe ata do të largohen.