Highlight Storie Inspirimi

Kur bota jashtë tregohet e ashpër, gjithçka përfundon kur jam me ty…

bota

Pëshpëritjet në mëngjes

Të dashuruarve që flenë të shtrënguar

Tani po rrokullisem si rrufeja

Derisa shikoj në sytë e tu

Dhe po mbahem në trupin tënd

Dhe po ndjej çdo lëvizje që po bën

Zëri yt është i ngrohtë dhe i butë

Një dashuri që nuk mund ta braktisë.

Sepse unë jam zonja yte

Dhe ti je zotëria im

Sa herë që ti më kërkon mua

Unë  bëj gjithçka që mundem

E humbur ndihem

Mbështetur në krahet e tu,

Kur bota jashtë tregohet e ashpër

Gjithçka përfundon kur jam me ty…

Edhe pse mund të ketë raste

Duket se unë jam larg

Asnjëherë mos e pyet veten se ku jam unë

Sepse unë jam gjithmonë pranë teje

Sepse unë jam zonja yte

Dhe ti je zotëria im

Sa herë që më kërkon

Unë do të bëj gjithçka që mundem

Po shkojmë për diçka

Diku ku unë kurrë nuk kam qenë

Ndonjëherë ndihem e frikësuar, por jam gati të mësoj

Mbi fuqinë e dashurisë

Zhurma e rrahjes së zemrës tënde

E bënë të qartë papritur

Ndjenja se unë nuk mund të vazhdoj

Është vite dritë larg

Sepse unë jam zonja yte

Dhe ti je zotëria im

Sa herë që më kërkon

Unë do të bëj gjithçka që mundem

Po shkojmë për diçka

Diku unë kurrë nuk kam qenë

Ndonjëherë unë jam e frikësuar, por jam gati të mësoj

Nga fuqia e dashurisë

Ndonjëherë unë jam e frikësuar, por jam gati të mësoj

Nga fuqia e dashurisë

Fuqia e dashurisë

Ndërsa shikoj në sytë e tu

 “Fuqia e dashurise” -Celine Dion