Highlight Kura natyrale Shëndeti

Koriander, bima e mahnitshme me veti të shumta shëruese

Koriander

Koriandër apo siq njihet ndryshe me emrin Cilantro është një bimë autoktone në Europën Jugore si dhe Afrikën Veriore.

Unik Portal ju sjellë vetitë e saj që ndihmojnë trupin tuaj në shumë aspekte shëndetsore:

Si fillim koriander është një reduktues i ankthit, që ka kapluar njerëzit në kohën kur dinamika e jetës verëhet çdo ditë e më shumë.

Kjo bimë ka aftësi të heqë  metalet e rënda nga trupi.

Zorra e vogël reagon mirë ndaj cilantros, dhe kjo ndihmon me eliminimin e mbeturinave në një mënyrë të shëndetshme.

Po ashtu ajo ndihmon largimin e infeksioneve të traktit urinar.

Ndihmon në parandalimin e anemisë duke ndërtuar furnizimet e gjakut.

Është i pasur me antioksidantë të tilla si kuercetin, kaempferoli, rhamnetina dhe epigenina.

Kur shtrydhet si lëng dhe konsumohet çdo  ditë, koriander ndihmon në zvogëlimin e  sasisë së yndyrave  që gjenden në trupin tuaj. /Unik Portal/