Highlight Të tjera

Kjo do të thotë të jesh një grua luftëtare!

grua luftëtare

Kjo është fytyra e një gruaje që u rrëzua plot herë. Por gjithmonë u ngrit më e fortë se kurrë.

Ajo largon dhimbjen. Falë të kaluarën dhe nuk ndihet viktimë e saj.

Ajo nuk ndihet keq për vetën e saj.

Kjo grua përballon luftëra për të cilat askush nuk di gjë.

Një grua që di ta mbajë jetën e saj në takt, edhe nëse sytë saj rrezatojnë nga lotët.

Një grua që kurë nuk dorëzohet.

Heqja dorë nga diçka që e dëshiron nuk është opsion për një grua luftëtare.

Luftëtare me një të kaluar të vështirë, por e gjithë dhimbja që ajo ka përballuar e ka bërë të ndihet më e fortë se kurrë, dhe të jetë ajo që është sot.

GRUA LUFTËTARE!

Dashuria e saj është e thellë, besimi i saj është i çmuar.

Ajo mund të kapet në stuhi, por nuk lejon që era e fortë ta rrëzojë në tokë.

GRUA LUFTËTARE!

Shpërndajeni këtë me një grua të fortë që njeh. Shpërndajeni me atë që meriton këto fjalë!