Highlight Storie Inspirimi

Këto janë shenjat që Universi ju dërgon kur jeni në rrugën e gabuar!

Universi

Shumë njerëz besojnë që gjërat “thjesht ndodhin”, por kur bëjmë lidhjen mes nesh dhe intuitës ne kuptojmë që çdo gjë që ndodhë rreth nesh është e krijuar nga ne.

Ne ndoshta nuk jemi të vetëdijshëm që ne po krijojmë moment pas momenti, mirëpo fatmirësisht, universi na paraqet shenja të shumta, për ta kuptuar kur jemi në rrugën e drejtë e kur jemi në atë të gabuarën.

Këto janë shenjat që Universi ju dërgon kur jeni në rrugën e gabuar!

– Lëndoni gishtin tuaj të këmbës.

– Mbetni gjatë në trafik.

– Të tjerët ju shikojnë çuditshëm.

– Lëndoheni.

– Harxhime të pa pritshme dhe fatura të shumta.

– Ndjenja të këqija.

– Debate e nervozë me njerëzit më të afërt;

– Sëmureni.

– Dhimbje koke;

– Humbni apo thyeni gjërat e vlefshme për ju;

– Aroma e shije të këqija.

Të gjitha këto shenja tregojnë se duhet të ndryshoni frekuencat e juaja, dhe të filloni të mendoni më pozitivisht për jetën tuaj.