Highlight Të tjera

Këto janë 10 punët më të paguara në Amerikë

punët më të paguara në Amerikë

Me botën që po ndryshon me këtë ritëm kaq të shpejtë, është me rëndësi të ndjekim tregun e punës.

Punë të reja hapen dhe ndryshime të mëdha ndodhin në ato të vjetrat, prandaj ju duhet të konsideroni shumë gjëra para se të vendosni për karrierën tuaj. Ose për ndryshimin që doni të bëni në këarrierën tuaj.

Ka shumë faktorë që ndikojnë në atë që ju do të zgjedhni për të bërë me jetën tuaj.

Mirëpo edhe paga është një prej tyre.

Prandaj Unik Portal ju sjell 10 punët me pagë më të lartë në Amerikë:

10. Prostodontist;

Rroga vjetore mesatare: $168,140

9. Dentist;

Rroga vjetore mesatare: $173,860

8. Pediatër;

Rroga vjetore mesatare: $184,240

7. Psikiatër;

Rroga vjetore mesatare: $200,220

6. Mjek;

Rroga vjetore mesatare:$201,840

5. Ortodontist;

Rroga vjetore mesatare: $228,780

4. Kirurg maksilofacial;

Rroga vjetore mesatare: $232,870

3. Gjinekolog;

Rroga vjetore mesatare:$234,310

2. Kirurg;

Rroga vjetore mesatare: $252,910

1. Anesteziolog;

Rroga vjetore mesatare: $269,000