Highlight Të tjera

Ju nuk urreni të hënat, por nuk pëlqeni stilin e jetesës

e hëne

E hëna simbolizon fundin e javës dhe fillimin e një jave të re. Kështu që simbolizon ditën kur ndalet argëtimi dhe detyrimet fillojnë prapë. Për shumicën e njerëzve kjo paraqet fillimin e javës së punës. Ajo simbolizon diçka të padëshirueshme dhe jo-motivuese.

 

Në përgjithësi, të hënën, njerëzit duken të zhgënjyer dhe janë të pakënaqur me jetën e tyre. Të gjitha këto na çojnë në fazën në të cilën duhet të themi “I urrej të hënat, janë të mjerueshme”.

Por, a e urreni të hënën me të vërtetë? Jo, nuk besoj.

 

Të hënat mund të jenë ditë me të vërtetë të mrekullueshme. Vetëm për shkak se njerëzit mendojnë se të hënat janë ditë të këqija, nuk duhet domosdoshmërisht të nënkuptojë që ju duhet të rrezatoni pesimizmin në fillim të javës.

 

Pra, ka dy arsye pse ju mund të urreni të hënave:

 

Ju jeni bërë pjesë e pikëpamjes globale se të hënat janë ditë të këqija

OSE

Ju nuk jeni duke jetuar një jetë që do t’ju lejojë të shijoni të hënën tuaj

Si mund ta bëj hënën një ditë të mirë?

 

Për të mos parë të hënën si një ditë e keqe, duhet të rregulloni mënyrën tuaj të të menduarit. Para së gjithash, duhet të filloni të krijoni qëndrimet tuaja për jetën tuaj dhe njerëzit që ju rrethojnë.

Ndërsa pjesa tjetër e botës është e bindur se e hëna është një ditë e keqe, ju jeni këtu për të qenë ndryshe. Çdo individ është unik dhe ka diçka për ti ofruar botës. Mos kini frikë të jeni ndryshe. Për të arritur në krye, ju duhet të mundni të gjithë të tjerët, por mbi të gjitha, ju duhet të mundni veten. Ju nuk jeni gjë tjetër përveç asaj që truri juaj mendon se jeni. Kur të keni sukses në krijimin e një imazhi pozitiv të të hënave në kokën tuaj, ajo ditë do të bëhet pozitive dhe me plot mundësi të mëdha në sytë tuaj.

Njerëzit e suksesshëm priren të përdorin çdo ditë për të bërë marrëveshje, për të hapur biznese të reja ose për të shijuar jetën. Pse duhet të kufizoni veten duke hedhur jashtë të hënën tuaj? Nuk ka rëndësi se çfarë dite është; ju mund të filloni një biznes të hënën, të martën, të shtunën ose çdo ditë tjetër të javës.