Highlight Të tjera

Ju mund të mësoni shumë për veten, nëse dini ngjyrën e AURA-s tuaj

Çdo qenie e gjallë ka një AURA (fushë elektromagnetike që I rrethon ata). Ju mund të mësoni shumë për veten dhe për të tjerët sipas ngjyrës së Aura-s. Ky test do t’iu ndihmojë të zbuloni këtë ngjyrë, dhe se cfarë do të thotë për ju.

Për çdo pyetje, përgjigjuni me opsionin A, B, C, D ose E, dhe shënoni pikët e juaja. Shtoni ato në fund për të zbuluar rezultatin.

Le të fillojmë:

1. Si ndiheni për jetën në kohët e fundit?

A) I emocionuar. (30 pikë)
B) I kënaqur. (50 pikë)
C) Nervoz. (20 pikë)
D) I lumtur. (10 pikë)
E) I mërzitur. (40 pikë)

2. Ku do të gjenit paqen më së shumti?

A) Në një pyll. (30 pikë)
B) Me veten time. (20 pikë)
C) Në shtëpi. (40 pikë)
D) Me familje dhe shoqëri. (10 pikë)
E) Në një ishull të izoluar. (50 pikë)

3. Çfarë ju shtyn ju më së shumti?

A) Dëshira për paqe. (20 pikë)
B) Kërkimi I dashurisë. (40 pikë)
C) Nevoja për fuqi mbi të tjerët. (50 pikë)
D) Dëshira për sukses. (30 pikë)
E) Një frikë të cilën nuk mund ta mposht. (10 pikë)

4. Çfarë personaliteti keni?

A) I mençur dhe kreativ. (20 pikë)
B) I shoqërueshëm dhe adventurist. (30 pikë)
C) I qetë dhe paqësor. (50 pikë)
D) I dashur dhe I kujdesshëm. (10 pikë)
E) I pavarur dhe opinionist. (40 pikë)

5. Cili është elementi juaj I preferuar?

A) Ajri. (20 pikë)
B) Uji. (50 pikë)
C) Toka. (30 pikë)
D) Zjarri. (40 pikë)
E) Metali. (10 pikë)

6. Çfarë vlerësoni më shumë në jetë?

A) Suksesin. (50 pikë)
B) Fuqinë. (10 pikë)
C) Ndershmërinë. (20 pikë)
D) Kreativitetin. (30 pikë)
E) Dashurinë. (40 pikë)

7. Cfarë keni dëshirë të bëni për të kaluar kohën?

A) Eksploroj botën. (30 pikë)
B) Meditoj. (10 pikë)
C) Lexoj dhe shkruaj. (20 pikë)
D) Të zhvilloj aftësitë. (50 pikë)
E) Të provoj gjëra të reja. (40 pikë)

8. Cilën e vlerësoni më shumë?

A) Jetën. (50 pikë)
B) Qetësinë. (30 pikë)
C) Kohën. (10 pikë)
D) Mençurinë. (20 pikë)
E) Fuqinë. (40 pikë)

9. Cili karakter fiksional jeni?

A) Vampir. (30 pikë)
B) Zombi. (50 pikë)
C) Dragua. (40 pikë)
D) Magjistar/Shtrigë. (20 pikë)
E) Sirenë. (10 pikë)

10. Si e shihni veten në jetë?

A) Një person I fortë dhe pasionant. (30 pikë)
B) Një person ambicioz. (40 pikë)
C) Një person besnik dhe I ndershëm. (10 pikë)
D) Një person I vetmuar dhe I keqkuptuar. (20 pikë)
E) Një përzierje e të gjithave/ asnjërës më lart. (50 pikë)

Tani mbledhni të gjitha pikat e përgjigjeve tuaja.

100-160 pikë = AURA e verdhë;

Njerëzit me aura të verdhë janë të gëzuar dhe optimist. Ata shpesh janë ‘flutura’ të shoqërueshëm dhe njerëzit I pëlqejnë. Po ashtu kanë intuit të zhvilluar, dhe janë mjaft inovativ.

170-250 pikë = AURA e kaltër;

Njerëzit me aura të kaltër janë shumë inteligjent dhe duan gjithmonë të mësojnë më shumë. Ata zakonisht janë të qetë dhe zemërmirë. Ata po ashtu janë shumë besnik ndaj familjes dhe shoqërisë.

260-330 pikë = AURA e gjelbër;

Njerëzit me aura të gjelbër kanë një natyrë impusive dhe më të shthurur. Ata janë më të njohur si aventuristë dhe spontan. Poashtu janë shumë energjik dhe aspak frikacak.

340-420 pikë = AURA e kuqe;

Njerëzit me aura të kuqe janë zakonisht shumë pasionant. Ata janë të fortë, të pavarur dhe shumë konkurrues. Ata po ashtu nuk janë të durueshëm, impulsive dhe shpejtë shpërqëndrohen.

430-500 pikë = AURA ylber;

Aura ngjyrë ylberi është më e zakonshmja tek njerëzit, ështënjë përzierje e aura-ve të ndryshme.