Highlight Lifestyle Modë & Bukuri

Ja truqet për lëkurë plot shkëlqim

lëkurë

Secila femër e dëshiron një lëkurë të bukur, të lëmuar dhe që shkëlqen, por pak ka të tilla. Nga produktet kozmetike me shumë kemikale e deri te recetat natyrale, efektet e të dyjave janë shumë të diskutueshme dhe për fat të mirë, përberës që i kemi në shtëpi rezultojnë të jenë shumë efektiv.

Unik Portal ju prezantoj një ilaç natyral që do t’ju bëj të zbuloni se sa e bukur është lëkura e juaj në të vërtetë dhe do t’ju mbajë larg kremërave të shtrenjtë.

Filloni më copa akulli, duke masazhuar lehtësisht fytyrën tuaj…

Hapi i radhës, merrni një gjysmë domate dhe prejeni në feta të holla, masazhoni me të lëkurën tuaj, në veçanti në pjesën ku keni pore të zgjeruara.

Për fund, merrni pak sheqer dhe masazhoni me të lëkurën tuaj për 2-3 minuta.

Kjo masazhë do të pastroj poret e tuaja dhe do të largojë lëkurën e vdekur nga fytyra…/Unik Portal/