Highlight Të tjera

Ja si ta mbushni shtëpinë tuaj me energji pozitive

shtëpinë

Ju ndoshta keni dëgjuar për termi “Chi”, termi kinez për përshkrimin e energjisë së jetës së të gjithë Universit.

Kjo energji rrjedh përmes trupit tuaj dhe sundon universin rreth jush. Gjërat e ndryshme mund të ndikojnë në atë energji duke e sjellë atë “poshtë” ose “lart”. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme që të rrethoheni me energji pozitive në shtëpi.

Kur energjia juaj është e ulët, ndjeheni “keq” dhe kur është lartë, ju ndiheni “mirë”. Edhe nëse jeni dikush që nuk është praktikisht i vetëdijshëm për energjinë tuaj, ka të ngjarë që ka raste kur e keni ndjerë që një person , vendi apo gjëja ka “energji të keqe”. Ju mund ta dini, ndjenja të mërzitshme ose të pakëndshme që ju merrni kur jeni rreth tyre apo asaj. Nga ana tjetër, ju gjithashtu keni ndoshta disa njerëz, vende ose gjëra që thjeshtë ju bëjnë të ndiheni mirë. Nga një pikëpamje shumë themelore shkencore, gjithçka në këtë botë, përfshirë edhe ju, është vetëm një top i madh energjie që vibron në frekuenca të ndryshme, duke përcaktuar atë që shihni ose perceptoni në një formë fizike.

 

Por si të shtoni energjinë pozitive në shtëpinë tuaj?

Çfarë do të thotë kjo është se çdo emocion negativ ose më i ulët i ulët i frekuencës së energjisë dhe mund të ketë një efekt të dëmshëm në trupin tuaj. Ashtu si toksinat kimike, energjia negative mund të ndikojë gjithashtu në një nivel qelizor, duke dëmtuar ADN-në tuaj aktuale dhe duke krijuar sëmundje. Studimet kanë treguar gjithashtu se ndryshimi i frekuencës së një qelize të sëmurë, duke përfshirë qelizat kanceroze, mund t’i ndalojë ato nga rritja ose përhapja.

Përveç rritjes së energjisë suaj për t’ju mbajtur të lumtur dhe të shëndetshëm, vibracionet e shtëpisë suaj, vendi ku shpenzoni shumicën e kohës  është gjithashtu shumë e rëndësishme. Ashtu si çdo gjë tjetër, shtëpia juaj ka një energji specifike, që do të thotë që ju mund ta ngrini atë për të krijuar një hapësirë ​​më mikpritëse dhe të rehatshme për ju dhe familjen tuaj dhe për këdo që hyn në të.

Këtu janë disa gjëra me të vërtetë të lehta që mund të bëni për të sjellë më shumë energji pozitive në shtëpinë tuaj.