Highlight Të tjera

Ja si duken uniformat e shkollës në disa vende të botës

uniformat

Uniformat e shkollës së ulët për fëmijë janë të ndryshme në të gjithë botën. Shikoni dallimet e tyre dhe vlerësoni ato.

1. Londër – Angli:

2. Somali:

3. Indi:

4. Rusi;

5. Afrika Jugore;

6. Nepal;

7. Ukrainë;

8. Kinë;