Highlight Të tjera

Ja se si duket treni Ferrari që kushtoi $50 milionë

ferrari

A keni dëgjuar për një rëzidencë në shina? Vendi I mundësive Japonia përsëri arriti t’na befasojë. Ky tren që kushtoi $50 milionë për tu ndërtuar natyrisht që u prit nga dizajneri që ëndërroi Ferrari-n, Prosche e Maserati.

Treni i sofistikuar do të marrë jo më shumë se 34 mysafirë me fat në 10 veturat e tij – dy prej të cilave përfshijnë kuvertën e vëzhgimit.

Me sa duket, kjo rezidencë e sofistikuar është frymëzuar nga pemët, dhe do të jetë pajisur me mobilje minimale si kultura tradicionale japoneze./Unik Portal/