Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Ja se cila është energjia që shpërndani sipas muajit tuaj të lindjes

Janar: Energjia ngjitëse

Vetëm për shkak se jashtë është ftohtë nuk do të thotë që njerëzit nuk e ndiejnë ngrohtësinë e personalitetit tuaj dhe tërhiqen menjëherë nga ju. Ju pëlqen të bëni miq të rinj dhe po i mbështesni vazhdimisht përpjekjet e tyre, pavarësisht sa të mëdha mund të duken. Optimizmi është i gjithi pjesë e sharmit tuaj dhe pasi shohin se sa larg keni arritur në jetë, njerëzit ndjekin natyrshëm drejtimin tuaj.

Shkurt: Energjia e shpirtit të lirë

Do të keni një justifikim për të qenë rebelët e preferuar të të gjithëve. Në jetën tuaj, ju lulëzoni nga liria dhe çdo gjë që mund t’ju bëjë të ndiheni të mbyllur, ju ikni. Disa njerëz mund ta shohin këtë si egoist; megjithatë, nuk është kështu. Njerëzit që kanë lindur në shkurt refuzojnë të zbuten nga mendimet apo dëshirat e të tjerëve. Të qenit një individ kaq i lirë është për shkak të intelektit dhe dashurisë së tyre për mendimet abstrakte.

Mars: Energjia pozitive

Pranvera është një kohë për fillime të reja, kështu që është e përshtatshme që njerëzit që kanë lindur në mars të kenë një histori kaq të suksesshme. Ndonjëherë, njerëzit e lindur në mars preferojnë t’i mbushin ndjenjat e tyre për faktin se nuk duan të “bezdisin” të dashurit e tyre. Personat e lindur në mars rrallëherë i zë paniku gjatë situatave më të vështira. Në vend të kësaj, do t’i gjeni duke u përpjekur t’i zgjidhin problemet përmes një qasjeje pozitive dhe duke e sjellë atë në çdo konflikt që lind.

Prill: Energjia e fokusuar

 

Njerëzit që kanë lindur në prill kanë aftësi për të parë situata që mund të prishin planet e tyre për shkak të natyrës së tyre vëzhguese. Mund të jetë kokëfortësia e tyre që i mban ata kaq të fokusuar, sepse me të vërtetë, kush ka nevojë për kontributin e dikujt kur ata janë kaq të suksesshëm? Kur je rreth tyre, kjo do të thotë biznes. Ata duan që mendimet dhe biseda e thellë të çojnë në veprim.

Maj:Energjia ndriçuese

Dikush që ka lindur në maj rrezaton dridhje të mira. Të gjithë duan të jenë miqtë e tyre, dhe ata gjithashtu! Ka diçka për të pasur një ndjenjë sigurie rreth tyre, sepse ata krijojnë lidhje që janë jashtëzakonisht personale. Ne të gjithë udhëheqim një mënyrë jetese të këndshme, me lundrim të qetë, dhe këtu bëhet e ndërlikuar për ata që kanë lindur në maj. Çdo ndërprerje e energjisë së tyre pozitive mund t’i bëjë ato të spirale.

Qershor: Energjia Kaotike

Njerëzit e lindur në qershor i mbajnë njerëzit në këmbë. I pavendosuri është mënyra më e lehtë që mund t’ia përshkruani një miku, por nga pamja e jashtme, mund të duket si një tornado kaosi. Megjithatë, sharmi i tyre është infektues. Të lindurit në qershor nuk kanë kufij për energjinë e tyre të pakufishme, e cila mund të jetë dërrmuese për dikë me natyrë të rezervuar.

Korrik:Energjia e vetëbesimit

Personat që kanë lindur në korrik rrezatojnë vetëbesim dhe kanë talentin natyral për të jetuar jetën pa u treguar të tjerëve. Ata kanë një mision për të bërë gjëra të mëdha në jetën e tyre dhe kjo është arsyeja pse është e lehtë për ta që të kenë një grup të madh mbështetësish pranë tyre.

Gusht: Energjia selektive

Ata që kanë lindur në gusht do të thoshin se nuk janë të papërshtatshëm; janë selektive. Ata e jetojnë jetën e tyre në maksimum. Njerëzit e lindur në gusht zakonisht e mbajnë atë të ftohtë dhe nuk e ndiejnë vërtet nevojën për të arritur dhe për të bërë miq të rinj. Ata janë krejtësisht të lumtur me miqtë që kanë, pasi rrethet e tyre të vogla i bëjnë të ndihen si në shtëpi.

Shtator: Energji ngushëlluese

Askush nuk e urren konfliktin aq shumë sa dikush i lindur në shtator. Të lindurit në shtator janë të prirur për t’u kënaqur me njerëzit dhe përpiqen t’i mbajnë të qetë siguresat e tyre në çdo situatë. Një person i lindur në shtator përpiqet të gjejë gëzim në çdo gjë të vogël, gjë që më shpesh i hap rrugën suksesit afatgjatë. Energjia e tyre është infektive dhe miqtë do të shkojnë tek ata si një grup mbështetës i vetëm për të cilin të gjithë kanë nevojë herë pas here.

Tetor: Energjia pesimiste

Të lindurit në tetor janë mendimtarë të kujdesshëm. Nuk është se ata janë domosdoshmërisht njerëz pesimistë për të marrë këtë titull, por çdo zgjedhje që do të bëjë dikush i lindur në tetor do të merret me konsideratë të kujdesshme. Kur të tjerët mund të shpërthejnë në zhgënjim, ata zakonisht e marrin këtë me qetësi. Dikush që ka lindur në tetor ka aftësinë për të parë të gjitha pengesat e mundshme në të ardhmen, pavarësisht se sa ngadalë i duhet për të arritur në atë përfundim.

Nëntor: Energjia aventureske

Të lindurit në nëntor e kuptojnë se asgjë nuk do të jetë perfekte herën e parë, sepse gabimet japin mësimet më të mira. Ata zakonisht kanë miq nga çdo përvojë që bëjnë në jetën e tyre, për shkak të aftësisë së tyre për të lulëzuar në grupe të mëdha dhe prirjes së tyre për të mbajtur festën dhe të gjithë të tjerët rreth tyre në këmbë.

Dhjetor: Energjia mirëpritëse

Njerëzit që kanë lindur në dhjetor natyrshëm tërheqin të tjerët në jetën e tyre, sepse kjo është ajo që ata kërkojnë. Ata që kanë lindur në dhjetor shkëlqejnë në gjetjen e kohës për të pranuar se çdo individ është në këtë tokë së bashku, kështu që ne gjithashtu mund ta shfrytëzojmë atë në maksimum. Ata shohin të mirën tek të gjithë dhe do të gjejnë kohë për të vërejtur diçka të mirë për dikë dhe për t’i thënë atij. Në jetë, atyre u pëlqen të ndihen të përfshirë dhe kurrë nuk do të donin që dikush të ndihej i lënë në errësirë.

 

Burimi: Revista Psi