Highlight Shtëpi / Dekor

Ja çfarë duhet të mbani në dhomën e gjumit për të pasur energji pozitive

energji pozitive

Sa herë që flasim per mendimin pozitiv dhe të menduarit pozitivsht siguria që mendja na shkon edhe tek disa  gjësende që mund ta shtojnë pozitivitetin tonë më shumë.

Megjithatë, ani pse flasim për këtë, në dhomën e gjumit mund të mos e kemi asnjë element të tillë, që largon energjinë  negative duke i lënë harmonisë vend përeth nesh.

Mos harroni që çdo gjë që shihni përeth jush ka ndikim ne botën tuaj të brendshme, në disponimin dhe energjinë tuaj.

Unik Portal ju sjell një listë të gjërave që duhet të keni në dhomën e gjumit për më energji pozitive.

Qirinjë Sandalwood

Vendosni një rutinë gjatë ditës osë në mbremje për të grumbulluar energji pozitive. “Çdo ritual që krijoni është i vlefshëm, mund të jetë aq e thjeshtë sa të ndizet një qiri. Sandalwood është një pemë e shenjtë, që  gjeneron hapjen dhe shërimin e zemrës.

 

Batanije Meditimi dhe  Yoga

Kur doni të thërrisni ose të hyni në energji të shenjtë, gjëja e parë që dëshironi të bëni është të deklaroni një hapësirë ​​të shenjtë. Një mënyrë e lehtë për ta bërë këtë është vendosja e kufirit me një batanije meditimi, me synimin që të katër qoshet e batanije të jenë kufijtë e hapësirës. Krijimi i një hapësire të shenjtë është aq e thjeshtë. Nëse keni një praktikë të përditshme të meditimit, meditoni në të njëjtin vend çdo ditë.

 

Kristale të papërunuara

Kristalët e papërpunuara  janë “motori” i zemrës. Nëse doni një rezultat të shpejtë, merrni disa kristale të mëdhenjë.  Kristalët janë të njohur për mbajtjen dhe zmadhimin e vibracioneve të caktuara.

 

Sage

Sage është një shkurrë  familjes Labiate. Gjethet e saj janë gri-jeshile dhe lulje vjollce të lehta.Sage ka një efekt pastrimi në ndjenjat negative. Nëse jeni duke përjetuar një emocion të vazhdueshëm që nuk do të qartësohet, diçka efektive do të ishte të shërosh hapësirën tënde personale, të bëhesh i vetëdijshëm dhe pastaj të gëzoje gurët e tu.

 

Libri “The Alch Libri “The Alchemist“  Paulo Coelho Alchemist

Ky është një nga librat më të lexuar në Botë.  Është një vepër e pabesueshme e fiksionit që është shumë e saktë për shërimin e energjisë . Prandaj mos e ndani këtë libër nga dhoma e juaj, sa herë keni nevojë për një motiv shtesë në jetë.

Filxhan Tibetian

Çdo tas tibetian është projektuar për të lëkundur në një chakra të ndryshme. Veprimi i thjeshtë i dëgjimit të këtyre instrumenteve të lashta thuhet të jetë thellësisht relaksues dhe meditues. “Këngët e tasave tibetian mund të zvogëlojnë stresin, të rrisin rrjedhjen e gjakut dhe të qetësojë  zemrën. Ata janë gjithashtu të mrekullueshëm për krijimin e një rituali drejt hapjes dhe mbylljes së çdo hapësire të shenjtë. Kur të hyni dhe të dilni nga hapësira, keni një rutinë, edhe nëse është shumë e thjeshtë, si ndezja e një qiri.