Highlight Natyrë & Turizëm

Itinerari perfekt për të parë Barcelonën

Barcelona

Kush ka parë Barcelonën, me siguri që ka rënë në dashuri me këtë qytet.. Më poshtë do të gjeni të gjitha gjërat që duhet ti dini para se ta vizitoni këtë qytet.

Është shumë e thjeshtë të shëtisni përreth Barcelonës, me taxi, metro apo transport publik si autobusët.

Vizitoni Parkun Guell;

Parku i Antoni Gaudi-t, i rrethuar me një sërë ndërtesash e kopshtesh. Sigurohuni që i keni blerë biletat online.

Vizitoni bar-in më të mirë në Barcelonë;

Shikojeni perëndimin e diellit në këtë terrasë në katet më të larta për të shijuar një pije.

Hani darkë në El Raval;

Për darkë mund të vizitoni El Raval. Dreka në Barcelonë hahet shumë më vonë se në vendet e tjera. Pra nëse shkoni në ora 18:00 apo 19:00 ju do të jeni të vetmit në restaurant.

Bëni Pazar në Born;

Born-I është vendi për të bërë Pazar. Me shumë dyqane të ndryshme dhe zgjedhje të llojllojshme. /UnikPortal/