Highlight Shtëpi / Dekor

Ide për dekorimin e gotave

ide

A jeni duke kërkuar për projekte të cilat mund t’i bëni vet? Atëherë shikoni një ide të mrekullueshme që mund ta bëni vetëm me llak thonjsh dhe ujë.

1. Zgjedhni gotat të cilat dëshironi ti dekoroni;
2. Në një enë të mbushur me ujë, përzieni disa lloje të ngjyrave për thonj, si të kaltër, kaltër më e çelët, më e mbyllur etj.
3. Përzini këto ngjyra në mënyrën e njëjtë si më poshtë me një kruese dhëmbësh.
4. Vendoseni gotën në anën që dëshironi të dekoroni dhe ju do të keni dekor të mrekullueshëm!