Highlight Natyrë & Turizëm

Hoteli më magjik në Botë “Montana Magica”

Montana Magica

Kjo ndërtesë është një përrallë e vërtetë. Një atraksion për tu parë dhe një mrekulli për tu shijuar. Prandaj konsiderohet të jetë vendi ideal për një përvojë vërtetë magjike.

Ky vend magjik është në pjesën jugore të Kilit dhe është  në listën e monumenteve të mbrojtura të Unesco-s.

Në shikim të parë çdo gjë duket shumë e  çuditshme. Një ndërtesë në formën e një vullkani nga maja e sëcilës rrjedhë ujë mbi gjethët e gjelbra që kanë përfshirë çdo pjesë të saj.

Ky është një hotel i jashtëzakonshëm larg qendrës  dhe ngarkesës së automjeteve.

Sapo të hyni brenda tij, do të gjeni një bar, i tëri i realizuar nga druri.

Për tu ngjitur lartë në këytë hotel ju duhet të shfrytëzoni litarin  dhe të keni guxim ta bëni këtë.