Highlight Lifestyle

Hidhni një sy fustaneve të dasmës nëpër botë!

Martesa është një ngjarje e rëndësishme për jetën e çdo personi. Shumë vëmendje u kushtohet çdo detaji të dasmës, e sidomos fustanit të nuseve.

Në shumë vende të botës njerëzit veshin kostumet e tyre kombëtare në dasmën e tyre.

“Unik” ka zgjedhur t’ju njoftojë me kulturën e disa vendeve nëpër botë. Shikoni fustanet e nusërisë dhe traditat që mbajnë pas tyre.

Fustanet e dasmës nëpër botë.

Bullgari

Turqia

Sri Lanka

Pakistan

India

Eritrea

Tuva, Rusi

Irak

Itali

Peru

Gjermania

Amerika

Greqia