Highlight Të tjera

Gjërat që klientët tuaj duan që ju ti dini

biznes

A jeni duke drejtuar një biznes? Nëse po, atëherë sa mirë i njihni klientët tuaj? Kjo është me të vërtetë një pyetje e vështirë për tu përgjigjur. Por më poshtë do të gjeni një listë gjërash që klientët tuaj duan që ju ti dini.

1. Klientët vlerësojnë më shumë një shërbim të mirë, se një shërbim të shpejtë. “Më mirë 15 minuta në parajsë se 5 minuta në ferr.”

2. Klientët do t’iu mbajnë mend juve nëse ju i mbani mend emrat e tyre. Është fakt që njerëzit janë më të interesuar kur dëgjojnë emrin e tyre.

3. Klientët i adhurojnë storiet e juaja dhe shitja përmes një storjeje është me të vërtetë efektive.

4. Nëse nuk keni resurse të mjaftuara për t’iu ndihmuar me idea të reja, klientët tuaj janë pika juaj e fillimit.

5. Marketingu rreth kalimit të një kohe të mirë është më e rëndësishme se çmimi i produktit. (P.sh një kompani birrash promovoi kohën e argëtimit që do ta kalonit duke shijuar një birrë, e jo çmimin e lirë të produktit.