Highlight Të tjera

Gjëra që vetëm prindërit mund ti kuptojnë

prindërit

Kur keni fëmijë të vegjël me të vërtetë që çdo ditë e jetës tuaj kthehet në një sfidë të ëmbël. Disa nga këto gjëra mund ti kuptojnë vetëm prindërit sepse kanë kaluar në këtë fazë të jetës. Disa nga to mund të jenë me të vërtetë qesharake.

1. Kur fëmijët janë të qetë, atëherë diçka nuk është në rregull.

2. Si i rregulluat dhomën fëmijës së parë, dhe si fëmijës të dytë.

3. Kur provojnë të hanë ushqimin me çdo pjesë të fytyrës, përpos gojës.

4. Ata nuk e dinë sa e vështirë është të pastrosh muret…

5. Dikush do të bëhet edhe grimere kur të rritet…

6. Kur nuk mund ta mendoje se një gjë e tillë do të ndodhte ndonjëherë.

7. Kur i lini vetëm për një sekondë.