Dashuria Highlight

Gabimi më i MADH që bëjmë në dashuri

dashuri

Një nga gabimet më të mëdha që njerëzit bëjnë në dashuri është të duash dikë ashtu siç do ti në mënyrën që ti ke nevojë dhe jo në mënyrën që ata duan dhe duhen dashur. Dhe jo vetëm në marrëdhënie romantike, ky gabim zbatohet për të gjitha marrëdhëniet tona nga familja tek miqtë e kolegët.

Secili prej nesh ka përparësi dhe preferenca kur është fjala për atë që ne pëlqejmë për të ngrënë, çfarë lloj muzike që ne dëshirojmë të dëgjojmë, hobi tonë e kështu me radhë. Në mënyrë të ngjashme, ne gjithashtu kemi përparësi dhe preferenca kur bëhet fjalë për mënyrën se si japim dhe pranojmë dashurinë. Ka disa gjëra që bëjmë për të shprehur dashurinë tonë për të tjerët dhe për mënyra të caktuara që ne dëshirojmë që të tjerët të shprehin dashurinë e tyre për ne. Ne bëjmë gabimin e dhënies së llojit të dashurisë dikujt tjetër sipas prioriteteve dhe preferencave tona. Dhe ne presim të marrim të njëjtin lloj dashurie.

Së pari, hulumto se si njerëzit që doni vërtet ndihen të dashur dhe shprehin dashuri. Ju mund të habiteni se si ka gjëra super të thjeshta që mund të bëni që do të mbushin nivelin e tyre të dashurisë. Është po aq e rëndësishme për të mësuar se si ata japin dashuri.

Bëj këto pyetje dhe kuptoni përgjigje të shumta në lidhje me dashurinë që duhet dhuruar dikujt.

1. Si ndiheni të dashur nga unë? Cilat janë gjërat që unë bëj që ju bëjnë të ndiheni të dashur? Cilat janë gjërat që unë them?

  1. A ka ndonjë gjë që ju do të dëshironi prej meje që do t’ju siguroj dhe do t’ju bëjë të ndiheni edhe më shumë të dashur prej meje?
  2. Cilat janë mënyrat tuaja të preferuara për të shprehur dashurinë tuaj për mua? Cilat gjëra ndjeheni më të frymëzuara për të bërë apo thënë?