Highlight Të tjera

Fundjava që do të ndryshojë jetën tuaj përgjithmonë!

Mimoza Thaqi

A je gati ta ndryshosh jetën tënde përgjithmonë, për vetëm dy ditë? Ky është momenti yt, është momenti për të rritur vibrimet tuaja drejtë një jete pozitive dhe plot sukses.

Është momenti i të ndjenjurit mirë, një moment që do t’ju bëjë bashkë me njerëz pozitiv.

Është motivuesja e njohur Mimoza Thaqi, që me 13-14 Tetor në Prishtinë, do t’ju bëj ta riktheni fokusin tek vetja dhe arritja e qëllimeve tuaja.

-A është jeta juaj gjithçka që keni shpresuar të jetë?
-A jeni duke i jetuar ëndrrat?
-A e dini se është e drejta e lindjes tuaj të ndjeheni të lumtur, të ndiheni mirë?
-A e dini se, pavarësisht nga gjendja juaj tani, është e lehtë të ndiheni të lumtur?
-A e dini se të ndjenurit mirë ju ndihmon të ndryshoni gjendjen tuaj në atë se si dëshironi që ajo të jetë?

Gjatë kësaj ngjarje fundjave ju do të:

-Lironi bllokimet dhe pengesat që ju mbajnë nga të ndjenjurit mirë dhe jetesa e jetës që dëshironi.
-Mësoni të shihni të mirën në çfarëdo situate në të cilën jeni tani.
-Mësoni të zhvendoseni menjëherë nga negativja në pozitive.
-Mësoni të vini re mundësitë dhe zgjidhjet kudo.
-Mësoni se si të përqendroheni në çdo gjë që dëshironi të shfaqni në jetën tuaj, me shumë lehtësi, vetëm duke u ndjerë mire

Dhe po, nëse doni më shumë para në jetën tuaj, nëse doni më shumë liri, nëse doni më shumë balancë, nëse doni më shumë gëzim, nëse doni më shumë pozitivitet … të gjitha fillojnë me ndjenjën e mirë.

Mos e merrni vetëm fjalën tonë për të! Jini aty dhe përjetoni atë për veten tuaj!

Kjo fundjavë e mahnitshme është bashkë-krijim i Shoqërisë BestLife, I am Power dhe juve !

Rezervo edhe ti vendin tënd dhe përjeto madhështinë e këtij vikendi.

https://www.bestlifecoachingsociety.com/events/