Të tjera

Fshij nga mendja kujtimet e hidhura!

mendja

A je gati për një jetë ndryshe? Atëherë fshij nga mendja kujtimet e hidhura! Njëriu është një qenie pa kufijë, bota dhe universi janë pa kufijë. Eksistojnë botë dhe mundësi, të cilat ti nuk mund t’i shohësh.

Por, ato të gjitha eksistojnë. Duhet të fillosh t’i tregosh vetes një histori të re. Duhet t’i tregosh vetës historinë e një jetë të mrekullueshme, pasi çfarëdolloj historie, e mirë apo jo, ligji i tërheqjes do ta realizojë për ty.

Dhe ajo do të jetë historia e jetës tënde.

Imagjino dhe ndje gjithqka që dëshiron. Dhje ajo do të jetë Imazhi i jetës tënde.

Jep dashuri sa të mundësh. Ndjehu mirë sa të mundesh, ndjehu sa më mirë të mundesh. Dhe forca e dashurisë nëpërmjet njerëzve, situatave dhe ngjarjeve do të t sjellë atë që ti dëshiron.

Dhe, forca e dashurisë nëpërmjet njerëzve, situatave dhe ngjarjeve do të të sjellë atë që ti dëshiron. Ti mund të jesh ashtu si ëndërron, mund të bësh gjithcka që dëshiron. Mund të kesh gjithçka që dëshiron.

Clirohu nga gjithcka që nuk të pëlqen në jetën tënde, dhe shtrëngo fort atë që dëshiron.

Nëse kapesh pas gjërave negative të së shkuarës, atëherë ti vazhdon t’i bësh ato pjesë të jetës tënde duke i rikujtuar.

Kështu ato bëhen pjesë e tablosë tënde, tani.
Clirohu nga gjërat e pakëndshme të fëmijërisë, dhe mbaj kujtimet e mira.
Clirohu nga kujtimet e pakëndshme të adoloshencës dhe përiudhes së rritjes.
Mbaj vetëm kujtimet e mira në zemrën dhe mendjën tënde.
Gjithçka negative e së shkuarës duhet të mbaroj.

Ti nuk je më i njëjti person si atëherë. Nuk është nevoja ti gërmosh castet negative të së shkuarës. Mos i bëj ato më pjesë në tablonë e jetës tënde.