Highlight Natyrë & Turizëm

Fshati “kungull” në Dallas

Dallas

Mund t’ju duket e pabesueshme, por ky fshat në Dallas është dekoruar me 100.000 kunguj.

Nëse planifikoni të bëni një udhëtim këtë vjeshtë, ne ju sugjerojmë një vizitë në Arboretumin në Dallas, Texas. Jo vetëm që do të shihni mijëra bimë tuaja të preferuara të vjeshtës, por do të përjetoni një nga atraksionet më të njohura të Arboretumit “Fshatin kungull”

 

Dhe kur themi fshat me kunguj, me të vërtetë mendojmë për një fshat plot kunguj. Fshati ka shumë shtëpi dhe hapësira tepër të mëdha të zbukuruara me më shumë se 90,000 kunguj të shumë llojeve dhe nga ata dekorativë, elemente të tjera me karakteristika vjeshte, duke krijuar kështu imazhe krejtësisht unike dhe të papara më parë.

Vizitorët  mund të udhëtojnë nëpër fshatin “Kungull” në një rrugë të vërtetë me tulla të verdhë, duke eksploruar qytetin me quajtur Emerald, Magjistarin e Keçit në Kështjellën e Perëndimit dhe kopshtin e Gogolës.