Të tjera

Fotografitë më të mira të Kosovës në Pinterest

Kosovës

Pinterest është një rrjet ku organizohen dhe shpërndahen online imazhe të cilat ju i konsideroni interesante apo inspiruese. Njëherë që ngarkohen dhe shpërndahen në Pinterest, këto imazhe bëhen të njohura si Pin-e, të cilat përdoruesi mund t’i vendosë në Boards të përpunuar nga vetë ai.

Këtu gjeni edhe imazhe nga Kosova. Sot Unik Portal ju sjellë fotografitë më të mira të vendit tonë në Pinterest.

 

Sheshi “Skendërbeu”

Sheshi “Skendërbeu”

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Sheshi “Zahir Pajaziti”

 

Salla e Sportit “Pallati i Rinisë”

Salla e Sportit “Pallati i Rinisë”

 

Qendra e Qytetit

Qendra e Qytetit

 

Gërmia

Gërmia

Qyteti i Mitrovicës

Qyteti i Mitrovicës

 

Qendra e Qytetit

Qendra e Qytetit

 

 

Sheshi “Nëna Terezë”

Sheshi “Nëna Terezë”