Highlight Modë & Bukuri

Forma e hundës nuk është rastësi dhe thotë shumë për një person

Sipas ekspertëve, hunda zbulon personalitetin tonë. Hunda e personit mund t’ju tregojë shumë për personalitetin e tij. A është një temperament apo një person i qëndrueshëm? A është personi agresiv apo i qetë? Forma e hundës nuk është rastësi dhe thotë shumë për një person

 

Hundë e drejtë

Hunda e ngushtë dhe klasike e ekspozon një person të frymëzuar, por gjithashtu shumë të aftë me aftësi të mëdha organizimi. Individët me këtë formë hunde nuk bëjnë panik dhe  mendojnë në mënyrë racionale dhe e dinë të mbajnë emocionet për veten e tyre. Ata janë punëtorë shumë efikas.

 

Hundë e gjerë

Personat me hundë të zgjeruar konsiderohen si udhëheqës të mëdhenj. Kjo  hundë shfaqë një karakter të fortë, por jo temperament. Ata janë të moderuar, jo impulsivë në marrjen e vendimeve dhe kanë aftësi të madhe për të bashkëvepruar me të tjerët. Ata janë organizatorë të mirë dhe janë motivues të mëdhenj.

 

Hundë e mishit

Këto hundë janë të ngushta në rrënjët e tyre, por zgjerohen me gjatësinë e tyre. Ky hundë tregon se personi mendon shpejt dhe vepron shpejt. Ky person është gjithashtu shumë i zgjuar dhe reagon shpejt. Shumë herë shumë shpejt dhe nganjëherë ata mund të jenë agresivë. Këta njerëz janë partnerë të besuar dhe priren të jenë të kujdesshëm.

 

Hunda e qafës

Personi me këtë lloj hunde është shumë mikpritës dhe pozitiv. Zakonisht njerëzit e kujdesshëm presin të marrin një dashuri nga miqtë dhe familja që ata duan. Ata pëlqejnë të eksperimentojnë me aventurat e tyre seksuale, por mund të jenë partnerë të besuar.

 

Hunda e lakuar

Personi me hundë pak të lakuar poshtë, zakonisht zgjedhë mënyrën e vet të jetës dhe nuk i pëlqen të ndjekë njerëz të tjerë. Këta persona kurrë nuk kërkojnë një miratim nga njerëzit e tjerë dhe konsiderohen si persona rebelë. Ata kurrë nuk dëgjojnë atë që njerëzit e tjerë po thonë për ta dhe mbajnë besimet dhe mënyrat e tyre. Ata janë të kënaqur kur i realizojnë qëllimet e tyre.

 

Mos harroni të ndani me miqtë dhe familjen tuaj në Facebook, pasi që mund t’i ndihmoj dikujt të zbulojë karakterin e vet!