Highlight Lifestyle Sport / Fitness

Familja kineze kaloi 6 muaj duke u stërvitur, do të befasoheni nga ndryshimet

familja
Kjo familje kineze kaloi 6 muaj duke u stërvitur, do të befasoheni nga ndryshimet! Humbja e peshës është e vështirë fizikisht por edhe për gjendjen mentale e emocionale.

Për fotografin kinez Jesse dhe familjen e tij, humbja e peshës ishte një sfidë e bukur.

E gjitha filloi kur mamaja e Jesse u desh të jetonte për një kohë me të që ti ndihmonte gruas së tij shtatzëne. Jesse ftoi edhe babain e tij që shpejtë do të bëhej gjysh.

Kështu ai shfrytëzoi rastin të kthente familjen në një familje ‘fit’ dhe të shëndetshëm. Kjo u bë mënyra e jetesës së tyre, dhe tashmë ndihen shumë rehat. Shikoni disa fotografi që e shpjegojnë këtë më së miri, se sa mund të ndryshojë njeriu në vetëm 6 muaj.

Para dhe pas: