Highlight Të tjera

Ëndrrat më të zakonshme dhe kuptimi i tyre

Ëndrrat

A keni parë një ëndërr kohëve të fundit dhe keni menduar për kuptimin e saj? Kuptoni se cilat janë ëndrrat më të zakonshme dhe çfarë kuptimi mund t’iu japin për jetën tuaj.

1. Rëniet nga lartësia;

Nëse së fundmi keni parë një ëndërr duke rënë nga një lartësi, atëherë kjo mund të jetë një shenjë për ju që një situatë në jetën tuaj mund të ketë dalë nga kontrolli.

2. Ëndrrat ku po ju ndjekin;

Këto ëndrra tregojnë që ju po mundoheni ti ikni situatave të ndryshme në jetë. Ndalo së ikuri, përballuni me situatën.

3. Keni humbur?;

Nëse keni humbur në një ëndërr kjo do të thotë që ju jeni shumë të stresuar, ose ndiheni në ankth.

4. Shtatëzënë;

Nëse jeni shtatzënë në ëndrrat e juaja kjo do të thotë që keni nevojë të shprehni ide të reja, ose dicka e re do të lindë në jetën tuaj.

5. Vdekja;

Vdekja në ëndërr është simbol që dicka po përfundon. Kjo nuk do të thotë që dikush do të vdes.

6. Merimangat;

Janë të lidhura me manipulimin, keni kujdes pasi që ose jeni duke u manipuluar nga dikush ose jeni duke manipuluar dikë.