Highlight Modë & Bukuri

Dy metoda natyrale për të zbardhur dhëmbët

metoda natyrale për të zbardhur dhëmbët

A i dini metodat natyrale për ti zbardhur dhëmbët tuaj në shtëpi? Janë disa metoda për t’i zbardhur dhëmbët në shtëpi, që mund ti përdorni që tani.

Metoda e parë: Merrni pak sodë buke përziejeni më lëngun e gjysmës së limonit. Përziej së bashku dhe laj dhëmbët me këtë përzierje. Përsëriteni një herë në muaj.

Metoda e dytë: Merrni sodë buke, hidrogjen peroksid dhe pastë dhëmbësh, përziejeni një lugë sodë buke, një lugë hidrogjen peroksid 3% dhe ca pastë dhëmbësh. Përziej mirë dhe laj dhëmbët me të. Mos aplikoni këtë përzierje në dhëmbët tuaj më shumë se një herë në muaj.

Ju do ti vëreni ndryshimet menjëherë.