Highlight Natyrë & Turizëm

Disa truqe udhëtimi që do t’iu ndihmojnë shumë

udhëtimi


A jeni duke planifikuar që të udhëtoni më shpesh këtë vit? Ndoshta udhëtimi nuk ka qenë ndonjëherë primar në listën tuaj, e atëherë ju duhet të shikoni një sërë truqesh që do t’iu ndihmojnë shumë për të udhëtuar sa më të relaksuar.

1. Paketoni gjërat esenciale në një çantë dore;

2 . Kur paketoni gjërat në bagazhin tuaj mos i paloni ato por thjesht sill ato.

3.  Këpucët marrin shumë hapësirë të bagazhit tuaj prandaj mbushni at ome qorapet dhe të brendshmet.

4. Vendoseni një sticker që shkruan ‘fragile’ (delikate) , që bagazhi juaj të trajtohet me shumë kujdes.

5. Nëse keni shumë kabllo, futni ato në një kuti syzash.

6. Mbani bizhuteritë në një kuti tabletash.

7. Mbani paratë tuaja të sigurta duke i vënë ato në një shishe losioni të thatë.

8. Mbusheni telefonin tuaj në USB portën e televizorit në dhomën e hotelit tuaj./UnikPortal/