Dashuria Highlight

Disa shenja që tregojnë se partneri juaj nuk ju dashuron më!

partneri

Ndonjëherë, një grua mund të ndiejë se diçka është e gabuar pa pasur nevojë ta dëgjojë atë nga partneri i saj.

Ne në Unik Portal kemi mbledhur një listë prej 3 shenjash që ndjenjat e forta të dashurisë dhe adhurimit të një burri janë zbehur.

Ne shpresojmë që ju nuk do t’i shihni këto shenja nga njeriu juaj, por është e rëndësishme të dini se çfarë duhet të kërkoni.

Disa shenja që partneri juaj nuk ju dashuron më!

Ai kritikon pamjen tuaj

Për një njeri që me të vërtetë ju dashuron ju jeni gjithmonë të bukur, edhe me flokë të çrregullta dhe madje me kilet e tepërta. Nëse ai ju thotë se duhet të vizitosh palestrën apo të bësh operacione plastike, nuk është njeriu i duhur për ju!

Ai kritikon çdo gjest tuajin

Nëse partneri juaj shqyrton vazhdimisht çdo gjë që bëni dhe bën komente negative për sjelljen tuaj, kjo do të thotë se ndjenja e vetme që ka mbetur është acarimi në vend të dashurisë.

Sjellja e tij drejt gjendjes emocionale tuaj

Në fakt, kur qani, e vetmja gjë që një burrë dëshiron të bëjë është të ikën dhe të mos e shohin. Por nëse ai ju do, ai do të bëjë gjithçka që mundet të përpiqet të të ngushëllojë edhe nëse arsyeja për të cilën po qani duket e parëndësishme për të.

Ai do të qetësohet vetëm kur të filloni të qeshni përsëri. Megjithatë, nëse ai nuk ju do, atëherë lotët tuaj do të jenë vetëm një arsye tjetër për t’u zemëruar me ju.