Highlight Shtëpi / Dekor

Disa ide briliante për të paketuar dhuratën!

Kurrë nuk është vonë ti bësh një dhuratë personave të zemrës. Nëse jeni ‘të obsesionuar’ pas paketimit të dhuratës, atëherë ne ju sjellim disa ide shumë të bukura se si duhet paketuar dhurata.

Këtu janë 6 ide briliante për të paketuar dhuratën për më të dashurit tuaj.

Një dhuratë e ngrohtë. Mos humbni ripopullonin e vjetër. Përdorni atë për të mbështjellësh  dhuratën tuaj.

Nëse jeni mërzitur nga paketimet e dhuratave të njëjta, atëherë provojeni këtë metodë me pom-pom.

Shtoni elemente natyre. Kjo nuk kërkon shumë punë. Thjeshtë dilni në parkun tuaj më të afërt, dhe do të gjeni dekorime të ndryshme për dhuratën tuaj.

Kjo metodë na fitoi me thjeshtësinë që ka. E gjitha që ju duhet është një laps me gomë dhe pak ngjyrë.


Një mënyrë e thjeshtë por jo shumë e përhapur.


Pak shkëlqim askujt nuk i ka bërë keq!