Dashuria Highlight

Dashuria e vërtetë përmes fotografive

dashuria

Kur e keni të vështirë ta përshkruani dashurinë, imazhet e qifteve të dashuruara janë ilustrimi më i saktë i asaj se si e shohim  në të vërtetë atë.

Dashuria ka lindur bashkë me njeriun. Një dukuri që më së shumti vlerësohet në jetë e cila vazhdon për derisa të jetoj njeriu.

Dashuria është nevoja për të qenë bashkë përherë e të pandashëm.

I dashuruari beson lehtë, shpreson, arsyeton dhe duron gjithçka, e mbi të gjitha shpreson gjithmonë.

Unik ka zgjedhur disa fotografi që dëshmojnë dashurinë, kujdesin, emocionin, sinqeritetin dhe respektin për njëri-tjetrin.