Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Cili është trajnimi që po ndryshon jetët e shqiptarëve?

2 vitet e fundit trajnimet janë bërë tepër popullore dhe është vënë një theks i rëndësishëm mbi Zhvillimin dhe rritjen personale.

MENDO NDRYSHO FITO është një nga trajnimet që po bën bujë në të gjitha vendet ku ka shqiptarë, jo vetëm për natyrën unike që event-trajnimi ka, por dhe për efektin e jashtëzakonshëm që ka patur në jetët e pjesëmarrësve.

Ermal Mamaqi është ai që ka mble dhur shqiptarët nga të gjitha anët në sallën e trajnimit të tij për Dy ditë me rradhë, në një eksperiencë fuqizuese ku secili pjesëmarrës sheh thellë brenda vetes dhe mëson sekretet dhe teknikat për një jetë me sukes e lumturi.

Këtë herë, Ermali do jetë për herë të dytë në Prishtinë për një event edhe më gjigand se ai i shkuari.

Shiko çfarë ka ndodhur në trajnimin e kaluar

2 ditë intensive plot me teknika, strategji dhe mësime që t’i përdorësh për ta çuar jetën tënde në një tjetër nivel!

Mjetet dhe strategjitë që do të mësosh në trajnim:

 

– Si të programosh mendjen tënde për sukses

– Fokusimi në pozitivitet

– Si të vendosësh qëllimet

– Marrja e veprimit

– Si të jesh LIDER i vetvetes & biznesit tënd

– Si të motivosh ekipin tënd

– Si të krijosh marrëdhënie më të mira me familjen, kolegët, ekipin e jo vetëm

– Si të rritësh vetëbesimin… e shumë të tjera!

Ky trajnim është pikërisht për ty që dëshiron të rritesh, që kërkon më shumë nga jeta dhe vetja.. për ty që e di se ke lindur për të patur një jetë të jashtëzakonshme dhe që nuk do stepesh para vështirësive për të arritur atje.

Nëse dëshiron të jesh pjesë e kësaj eksperience unike, bashkohu në trajnimin e rradhës:

10 & 11 Dhjetor – Golden Imperial, Prishtinë

REZERVO TANI

Do jetë një eksperiencë për të cilën vetja jote do të të falenderojë. 

Në dy ditë do qash, do qeshësh, do njohësh njerëz pozitivë, do mësosh, do reflektosh dhe ndoshta do gjesh dhe zgjidhjen për atë situatën e vështirë që mund të jesh duke kaluar tani….