Highlight Yoga

Cili është qëllimi kryesor i të bërit yoga?

yoga

Qëllimi kryesor i të bërit yoga nuk janë pozitat e yoga-s që duhen bërë. Fleksibiliteti dhe mundësia për të qëndruar në duart e juaja nuk është qëllimi. Por çfarë pra është ky qëllim që e bën yoga-n një gjë që duhet provuar dhe që duhet futur në rutinën tuaj ditore?

Qëllimi është të krijoni një hapësirë që një kohë keni qenë të bllokuar në të. Për të larguar kufijtë që i keni vënë zemrës suaj në mënyrë që të mos lëndoheni.
Për të vlerësuar trupin tuaj dhe për të qenë të vetëdijshëm për mendjen tuaj dhe zhurmën që ajo krijon.

Qëllimi kryesor i të bërit yoga është: të bësh paqe me atë që je. Qëllimi është të dashurosh vetën.

Ndrysho qëllimin dhe zemra juaj do të rritet!