Highlight Natyrë & Turizëm

Cilat janë qytetet më të lira në Evropë? Planifikoni pushimet tuaja qysh tani!

Evropë

Evropa është e mbushur me qytete të mrekullueshme të cilat nuk kushtojnë shumë.

Ne kemi bërë gati një listë me qytetet më të lira në Evropë që ja vlenë të vizitohen të paktën një herë në jetë.

Më poshtë mund të gjeni çmimet për transport, nata në hostel, 3 vakte të ushqimit për ditë etj.

Çmimet mund të ndryshojnë në bazë të restaurantit/ hostelit etj dhe janë në funta.

Kieva, Ukrainë:

Hosteli më i lirë: 2.20eur; Transporti: 30 cent; 3 vakte ushqim: 6 eur;

Bukuresht, Rumani:

Hosteli më i lirë: 3.00eur; Transporti: 70cent; 3 vakte ushqim: 8 eur;

Sofia, Bullgari:

Hosteli më i lirë: 5.50eur; Transporti: 80 cent; 3 vakte ushqim: 7 eur;

Krakov, Poloni:

Hosteli më i lirë: 5.60eur; Transporti: 1.10 cent; 3 vakte ushqim: 6 eur;

Sarajeva, Bosnia dhe Hercegovina:

Hosteli më i lirë: 4.50eur; Transporti: 3.00eur; 3 vakte ushqim: 7.90 eur;

Budapest, Hungari:

Hosteli më i lirë: 5 eur; Transporti: 2.00 eur; 3 vakte ushqim: 7.70 eur;